Skapad av:
Göran Runebring
Samlar in till:
Görans Seven Summits
Jag heter Göran Runebring och jag vill samla in pengar till forskningen om dyslexi. Den 10 maj fyller jag 54 år och fram till dess har jag antagit utmaningen att springa uppför världens sju högsta bergstoppar. The Seven Summits. Fast i trappor runtom i Stockholm. Det är 43 kilometer i trappor!

Varför dyslexi?

När jag var lite drabbades jag själv av vad vi då kallade för läs- och skrivsvårigheter och jag vet hur kämpigt dyslexi kan vara för den som drabbas. Men med rätt hjälp och med stöd till forskningen klarar vi av det. För mig var det slöjd och gymnastik som var mina bästa ämnen i skolan. Jag har alltid gillat fysisk aktivitet och därför kommer jag att springa i trappor för forskningens skull. Hjälp mig upp till toppen och målet för min insamling så hjälper vi tillsammans alla barn och unga med dyslexi.

Att bryta mot konventionerna och gå sin egen väg betyder inte automatiskt att man är obegåvad eller oambitiös . Kunskaper, erfarenheter och engagemang skaffar man sig precis lika bra på andra platser i samhället som på etablerade läroverk.

Hur kan du hjälpa till?

Utmana mig! Sponsra min insamling med en summa mellan 1 och 120 kronor per kilometer som jag klarar av att springa i trapporna fram till den 10 maj. Maximalt springer jag 43 kilometer och om jag klarar av det så landar din donation till hjärnforskningen mellan 43 kronor och 5160 kronor, beroende på vilket belopp du väljer att sponsra insamlingen med.

Klicka på ”Bli sponsor” här uppe till höger på sidan. Välj ditt belopp, skriv en kommentar som peppar mig att fullfölja min utmaning och fyll i din information. Fyll i dina kortuppgifter. Inga pengar dras från ditt kort förrän tidigast den 11 maj när jag fullföljt min utmaning och vi vet hur långt jag orkade springa i trapporna. Tusen tack för att du är med mig och stöttar mig i min Seven Summits-utmaning till förmån för hjärnforskningen! ❤
Bli sponsor Ge en gåva

11 kr/km

15% 10 000 kr

1
Sponsorer

0 km
Registrerad

1 500 kr
Insamlat

103
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Göran Runebring Göran Runebring
  Nu är första etappen klar Mount Everest. 89 gånger blev det upp i Viktoria Tower. 9 tillfällen höll jag på att gå springa i trapporna. Ha det Gott. Göran.
 • Berit Ancker Berit Ancker Donerade 1 000 kr

  Heja Göran! Jag hjälper gärna till att trappa upp din insamling för en god sak! Tack för ett bra initiativ.

  Göran Runebring Göran Runebring: Hjärtligt tack Berit för att du donerade 1000 kr till stöd för Dyslexi forskningen. Det sporrar mig i min utmaning i trapporna.
 • Göran Runebring Göran Runebring
  Hej alla.
  Tusen Tack för att ni hjälper mig med insamlingen till Hjärnfonden. Det gör att det sporrar mig att nå mitt mål. En gång till så har jag nått toppen på Mount Everest.
  En bukett 🌹🌷🌸🌺🌼🌻blommor till er. Mvh Göran
 • Ebba Dahlberg Ebba Dahlberg Donerade 200 kr

  Bra initiativ! Kämpa på!

  Göran Runebring Göran Runebring: Hjärtligt tack Ebba att du donerade 200 kronor till stöd för Dyslexi forskning. Det sporrar mig i min utmaning.
 • Anonym användare Anonym användare Donerade 300 kr

  Stöd till Dyslexi forskning

  Göran Runebring Göran Runebring: Hjärtligt tack att du donerade 300 kronor till stöd för Dyslexi forskning. Det sporrar mig i min utmaning.
 • Anonym användare Anonym användare blev sponsor med 11 kr per km

  Kul Initiativ! Blir många trappsteg!