Skapad av:
Hans Philip
Samlar in till:
Hjärnan
Hjärnan är väl det organ som definierar vår personlighet och ger oss möjligheten att utföra olika saker. Men den riskerar att drabbas av en rad olika sjukdomar. Kanske är dessa sjukdomar inte lika vanliga som de olika formerna av cancer, men verkan av dem är mycket allvarlig.

ALS har jag sett på nära håll, och undrar om det inte tillhör de vidrigaste sjukdomarna. För personen jag tänker på, började det i fötterna och spred sig uppåt. Det tog 5 år av plågor.

Men jag vill inte prioritera mellan olika forskningsområden, därför är denna insamling inte dedicerat till något speciellt område, alla är angelägna.

Nu har jag skrivit en bok om vår lokala historia och tänkte mig att nettobehållningen skulle delas mellan Cancerfonden och Hjärnfonden. Men det visade sig att det fanns goda argument för att göra boken som en webbsida, vilket bland annat eliminerar produktionskostnaden.

Denna insamling vänder sig främst till bokens läsare som uppmanas att betala för "boken" genom en donation till någon av fonderna. Om du inte har läst boken så är du naturligtvis välkommen att bidra ändå! www.västervåla.nu

Ge en gåva
4 550 kr
22%
0 Dagar kvar

Hans Philip gav 2 500 kr

Senaste aktivitet

  • Birgitta Holmström Birgitta Holmström gav 350 kr

  • Eva Fagerkvist Eva Fagerkvist gav 400 kr

  • Birgitta Philip Ekberg Birgitta Philip Ekberg gav 300 kr

    Hjärnan måste få sitt stod det, och så fick det bli

  • Petter Oscarsson Petter Oscarsson gav 500 kr

    Tack för fin bok om Västervåla

  • Anonym användare Anonym användare gav 500 kr

  • Hans Philip Hans Philip gav 2 500 kr