Sjung för hjärnan - Stockholm City Voices

Ge en gåva
Skapad av:
Stockholm City Voices
Deltar i:
Sjung för hjärnan 2022
Samlar in till:
Hjärnan

Sjung för hjärnan - Stockholm City Voices

De emotionella delarna av hjärnan har verkligen magiska krafter. Sången, dansen och rytmen kan göra underverk, både för den kroniskt sjuka och den fullt friska personen. Dans underlättar till exempel rytmen i den som är drabbad av Parkinsons sjukdom. Musik från ungdomen är fortfarande lagrad i känslominnet hos den med demens. Musik kan underlätta inlärning och hjälpa den deprimerade upp på fötter.

Länge leve sången!

Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fritt från hjärnans sjukdomar. Vi känner att det är ett viktigt uppdrag, därför är Stockholm City Voices en del av det fantastiska initiativet där körer tillsammans med Sveriges Körförbund och Hjärnfonden samlar in pengar till hjärnforskning.

Tillsammans sätter vi hjärnan på agendan för att hjälpa utvecklingen för ett samhälle där alla förstår hjärnans betydelse och potential. Vi följer med spänning forskningens framsteg och vi hoppas att DU vill vara med och stötta oss genom att skänka en gåva till vår insamling.

Varma hälsningar Stockholm City Voices
Ge en gåva
1 950 kr
8%
86 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Anonym användare Anonym användare donerat 300 kr

  • Anonym användare Anonym användare donerat 150 kr

  • Marie Kassman Marie Kassman donerat 500 kr

  • Mari Forsgren Mari Forsgren donerat 500 kr

  • Carina Thåström Carina Thåström donerat 300 kr

    Viktig forskning.

  • Karin Engblom Karin Engblom donerat 200 kr

    Ett oerhört spännande område som behöver forskas mer och som kan bidra till högre livskvalité för många människor i olika situationer!