Irmas insamling för ME (myalgisk encefalomyelit)

Donate
Created By:
Irma Skoglund
Collecting for:
Stöd hjärnforskningen

Irmas insamling för ME (myalgisk encefalomyelit)

Myalgisk encefalomyelit också kallat ME.

Denna otroligt orättvisa neurologiska sjukdom, en sjukdom som ger en långvarig utmattning som heter duga, varför har vi inte kommit längre i detta.. man vet fortfarande inte vart detta kommer ifrån men man vet att om man fått den kommer den aldrig lämna en. Det är 4-6 personer per 1000 innevånare som får denna sjukdom, vilket är 4-6 personer för mycket.

Min högsta önskan just nu är att sjukvården hittar något sätt som gör det lättare att göra saker, träffa folk, orka vara ute på en promenad, ens orka hämta posten och framförallt LEVA för personer med ME och speciellt för Maria som är en nära släkting till mig.♥️

Mia, du är en sån jäkla kämpe och du är så stark. Vi vet om att livet är tufft och denna orättvisa sjukdom påverkar dig och din vardag. Att ligga i sängen i 3 dagar pågrund av smärta efter ett julfirande med släkt, eller en middag med en vän är inte rätt. Man ska må bra och jag vill att alla ska göra det!

Så därför uppmanar jag alla att skänka en gåva för att forskningen om ME ska gå framåt.
TACK


Donate

850 kr
Collected

17% 5,000 kr

4
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Sigrid Rosén Sigrid Rosén Donated 150 kr

 • Emelie Bäckelin Hjärnfonden
  Vilken fin insamling du startat, Irma! Jag är din kontaktperson här på Hjärnfonden, tveka inte att höra av dig om du hat några frågor om insamlingen.
  Varma hälsningar, Emelie
  info@insamling-till-hjarnfonden.se
 • Marie Lindermalm Marie Lindermalm Donated 100 kr

 • Mia Jonsson Mia Jonsson Donated 300 kr

 • Irma Skoglund Irma Skoglund Donated 300 kr