Created By:
Bonnier Bookery
Collecting for:
ADHD
Känner du någon som är driven, kreativ, orädd, ifrågasättande, envis och initiativrik? Som ofta tänker utanför boxen och verkar kunna skaka av sig nästan vilken motgång som helst? Kanske känner du igen dig själv? Förmodligen blir du lite förvånad när du hör att dessa positiva egenskaper är typiska för personer med ADHD. Vi som så länge har betraktat denna århundradets diagnos som något som bara för med sig problem. I dag tror man att dessa delvis nedärvda personlighetsdrag var nödvändiga för att våra förfäder skulle överleva.

I boken Fördel ADHD. Den korta versionen lär Anders Hansen ut hur du kan vända diagnosen till en fördel, oavsett om det gäller dig själv eller ditt barn, och hur du kan hantera nackdelarna.

I samband med boklanseringen vill vi uppmärksamma och stötta Hjärnfondens viktiga forskning kring ADHD. Gör det du också!

Donate

5,300 kr
Collected

53% 10,000 kr

2
Donations

22
Days left

Recent activity

  • Emma Cajander Hjärnfonden
    Tusen tack för att ni samlar in pengar till forskningen på ADHD! Varje gåva är ovärderlig och gör skillnad. Tveka inte att höra av er om ni har frågor, emma.cajander@hjarnfonden.se. Varma hälsningar Emma på Hjärnfonden.
  • Bonnier Bookery Bonnier Bookery Donated 5,000 kr

  • Marie Jungsand Marie Jungsand Donated 300 kr

    Så fint initiativ!