Created By:
Anette Blomgren
Collecting for:
Hjärnan
Vi är fyra pensionärer som planerar att cykla till Florens i augusti 2022. Insamlingen startar med träning inför cykelturen och avslutas vid målet. De insamlade pengarna ska gå till ökad kunskap om hur man kan bota eller motverka de sjukdomar och skador som kan drabba hjärnan. https://www.hjarnfonden.se/2022/02/tva-hundra-mil-. Följ oss på Instagram - Vi cyklar för hjärnan.
Donate
10,500 kr
53%
130 Days left

Anette Blomgren donated 300 kr

Recent activity

 • Anonymous User Anonymous User donated 1,000 kr

  Självklart att stödja initiativet men också forskni gen! Flera nära som drabbats på olika sätt!

 • May-Britt o Lennart Ronnebro May-Britt o Lennart Ronnebro donated 500 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskningen som kan göra stor skillnad för många människor. Er gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Följ oss gärna på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan.”
  Hälsningar
  Thomas, Anette, Peter och Per
 • Annika Markström Annika Markström donated 1,500 kr

  Vi önskar den nyblivne pensionären Peter lycka till med den kommande cykelturen ihop med kompisar för den bästa anledning man kan tänka sig. Kram fr svärmor o svärfar, Carin & Janne o Annika & Sune

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskningen som kan göra stor skillnad för många människor. Er gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Följ oss på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan ”. Hälsningar Peter, Per, Thomas och an
 • Anette Blomgren Anette Blomgren
  Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskningen som kan göra stor skillnad för många människor. Er gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Följ oss på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan”.
  Hälsningar Thomas, Peter, Per och Anette
 • Polisförbundet Region Väst Polisförbundet Region Väst donated 3,000 kr

 • Anette Blomgren Anette Blomgren
  Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och Anette
 • Marika Blomgren Marika Blomgren donated 300 kr

  Heja heja! 👏🏿👏🏿👏🏿

 • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr

  Fint initiativ! Lycka till på er resa

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och an
 • Dan Borgström Dan Borgström donated 300 kr

  Bra initiativ, Tack. Lycka till, kommer vi kunna följa er resa?

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och An
 • Ann-Helen Olofsson Ann-Helen Olofsson donated 300 kr

  Lycka till! Vi tror på er! Bra initiativ! Calle och Ann-Helen

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Hälsningar
  Peter, Per, Thomas & An
 • Emelie Bäckelin Hjärnfonden
  Vilket fantastiskt initiativ! Jag heter Emelie och är er kontaktperson här på Hjärnfonden. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar kring insamling eller annat.
  Lycka till med cyklingen!
  Hälsningar, Emelie på Hjärnfonden
  emelie.backelin@hjarnfonden.se
 • Axel Åkerlund Axel Åkerlund donated 100 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och Anet
 • Nordea Nordea donated 1,500 kr

  Grattis till pensionen! Från alla dina kolleger!

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och Anett
 • Per Martinson Per Martinson donated 300 kr

 • Ann Högström Ann Högström donated 200 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Tack för din gåva till vår insamling.
  Hälsningar
  Anette, Per, Peter och Thoma
 • Catrin Klingstedt Catrin Klingstedt donated 300 kr

 • Anette Blomgren Anette Blomgren donated 300 kr

  Bra ändamål

 • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr

 • Peter Klingstedt Peter Klingstedt donated 300 kr