Skapad av:
Anette Blomgren
Samlar in till:
Hjärnan
Vi är fyra pensionärer som planerar att cykla till Florens i augusti 2022. Insamlingen startar med träning inför cykelturen och avslutas vid målet. De insamlade pengarna ska gå till ökad kunskap om hur man kan bota eller motverka de sjukdomar och skador som kan drabba hjärnan. https://www.hjarnfonden.se/2022/02/tva-hundra-mil-. Följ oss på Instagram - Vi cyklar för hjärnan.
Ge en gåva
12 000 kr
60%
88 Dagar kvar

Anette Blomgren donerat 300 kr

Senaste aktivitet

 • Göran Bjerhem Göran Bjerhem donerat 500 kr

  Starkt av er att satsa! Och starkt av dej, Anette, att göra detta som en insats som betyder nåt för andra, så här på vägen in i pensionsgrundande! Lycka till!

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva Göran, den kommer bidra till forskningen som gör skillnad för många. Vet ju att du och din familj har drabbats hårt av sjukdom inom Hjärnfondens spektra. Du får fortsätta följa vårt äventyr på Instagram.
  Hälsningar
  Anette, Thomas, Peter och Per
 • Monika Oscarsson Monika Oscarsson donerat 300 kr

  Vilket underbart sätt att fira pensionstiden som stundar! Både att cykla till Rom och att samla in pengar till ett så angeläget ändamål! Allt Gott! 🤗

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Tack så mycket för din gåva. Pengarna kommer bidra till att göra skillnad för många. Att cykla till Florens kommer bli ett riktigt äventyr och också välgörande för våra egna hjärnor. Följ gärna vår resa på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan”.
  Hälsningar
  Anette, Thomas, Peter och Pe
 • David Clausson David Clausson donerat 500 kr

  En liten gåva från HR-Väst med anledning av din pension! Vi kommer att sakna dig! 💜💜💜

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack! Pengarna kommer bidra till att göra skillnad för många. Jag kommer sakna er också!!
 • Britt Winberg Britt Winberg donerat 200 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva. Hjärnforskningen är komplex och saknar medel så din gåva kan göra skillnad för många. Följ oss gärna på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan”.
  Hälsningar
  Peter, Thomas, Per och Anett
 • Anonym användare Anonym användare donerat 1 000 kr

  Självklart att stödja initiativet men också forskni gen! Flera nära som drabbats på olika sätt!

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva. Vi är många som har personer i vår närhet eller själva drabbats. Din gåva kan göra skillnad. Hjärnforskningen är komplex och saknar nödvändiga resurser. Följ oss gärna på Instagram ” Vi cyklar för hjärnan”. Hälsningar Per, Peter, Thomas och Anet
 • May-Britt o Lennart Ronnebro May-Britt o Lennart Ronnebro donerat 500 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskningen som kan göra stor skillnad för många människor. Er gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Följ oss gärna på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan.”
  Hälsningar
  Thomas, Anette, Peter och Per
 • Annika Markström Annika Markström donerat 1 500 kr

  Vi önskar den nyblivne pensionären Peter lycka till med den kommande cykelturen ihop med kompisar för den bästa anledning man kan tänka sig. Kram fr svärmor o svärfar, Carin & Janne o Annika & Sune

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskningen som kan göra stor skillnad för många människor. Er gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Följ oss på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan ”. Hälsningar Peter, Per, Thomas och an
 • Anette Blomgren Anette Blomgren
  Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskningen som kan göra stor skillnad för många människor. Er gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Följ oss på Instagram ”Vi cyklar för hjärnan”.
  Hälsningar Thomas, Peter, Per och Anette
 • Polisförbundet Region Väst Polisförbundet Region Väst donerat 3 000 kr

 • Anette Blomgren Anette Blomgren
  Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och Anette
 • Marika Blomgren Marika Blomgren donerat 300 kr

  Heja heja! 👏🏿👏🏿👏🏿

 • Anonym användare Anonym användare donerat 300 kr

  Fint initiativ! Lycka till på er resa

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och an
 • Dan Borgström Dan Borgström donerat 300 kr

  Bra initiativ, Tack. Lycka till, kommer vi kunna följa er resa?

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och An
 • Ann-Helen Olofsson Ann-Helen Olofsson donerat 300 kr

  Lycka till! Vi tror på er! Bra initiativ! Calle och Ann-Helen

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Hälsningar
  Peter, Per, Thomas & An
 • Emelie Bäckelin Hjärnfonden
  Vilket fantastiskt initiativ! Jag heter Emelie och är er kontaktperson här på Hjärnfonden. Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar kring insamling eller annat.
  Lycka till med cyklingen!
  Hälsningar, Emelie på Hjärnfonden
  emelie.backelin@hjarnfonden.se
 • Axel Åkerlund Axel Åkerlund donerat 100 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för din gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser. Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och Anet
 • Nordea Nordea donerat 1 500 kr

  Grattis till pensionen! Från alla dina kolleger!

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Stort tack för er gåva till vår insamling till Hjärnfonden. Pengarna går till hjärnforskning som kan göra stor skillnad för många människor. Din gåva är viktig eftersom hjärnforskningen är mycket komplex och samtidigt saknar nödvändiga resurser.
  Hälsningar
  Peter, Per, Thomas och Anett
 • Per Martinson Per Martinson donerat 300 kr

 • Ann Högström Ann Högström donerat 200 kr

  Anette Blomgren Anette Blomgren: Tack för din gåva till vår insamling.
  Hälsningar
  Anette, Per, Peter och Thoma
 • Catrin Klingstedt Catrin Klingstedt donerat 300 kr

 • Anette Blomgren Anette Blomgren donerat 300 kr

  Bra ändamål

 • Anonym användare Anonym användare donerat 300 kr

 • Peter Klingstedt Peter Klingstedt donerat 300 kr