Till minne av vår älskade Per-Åke Löf

Ge en gåva
Skapad av:
Cecilia Löf
Samlar in till:
Stroke

Till minne av vår älskade Per-Åke Löf

Per-Åke Löf var min älskade pappa. En vanlig svensk man och pappa men ändå så oerhört speciell. Han var en person som var rak och tydlig, med mycket driv och samtidigt med stort hjärta. Per-Åke drabbades av flera små 10:or efter pensioneringen och hans resa in i åldrandet blev för honom en stor besvikelse. Allt det han hade att se fram emot togs bit för bit ifrån honom - jakt, bilkörning, golf m.m.och sedan blev ingenting sig likt. Vår fina kontakt som vi haft genom åren far och dotter blev parkerat som ett konto i minnesbanken och det blev svårt att nå fram till varandra. Jag saknar våra förtroliga samtal, jag saknar hans humor och jag saknar hans skratt.

Jag startar insamlingen för att hedra en älskad pappa men också för alla de många människorna som drabbas av psykisk och fysisk ohälsa vid en stroke precis efter sin pensionering, då livet ska gå in i en ny livsfas som borde få vara förknippad med många friska år
Ge en gåva
1 000 kr
20%
927 Dagar kvar

Cecilia Löf donerat 1 000 kr

Senaste aktivitet

 • Cecilia Löf Cecilia Löf donerat 1 000 kr

 • Emelie Bäckelin Hjärnfonden
  Hej Cecilia, välkommen och stort TACK för att du valt att starta en insamling till förmån för hjärnforskningen! Jag heter Emelie och är din kontaktperson här.
  Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig: emelie.backelin@hjarnfonden.se

  Varma hälsningar, Emelie på Hjärnfonden
  Lycka till! ❤️